Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

AKZO Nobel: in curand vedeta AEX-ului!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Fabricantul numarul 1 modial de vopsea se pregateste sa-si "vopseasca" tendinta in verde in zilele ce urmeaza.

Data uitarii si victima a scaderii burselor internationale actiunea reuseste sa intre intr-o consolidare orizontala si ne lasa sa credem ca in scurt timp un salt, cel putin tehnic, va avea loc.

Un foarte bun punct de intrare se gaseste intre range-ul format 32.18€ - 33.50€. Intrarea se va face la o eventuala retestare a suportului 31.70€ - 32.18€ iar cei agresivi aceasta tranzactie are un raport castig/pierdere foarte bun.

Obiectivul de 36€ este putin cam optimist dar tradingul ofera uneori surprize placute.

 Stopul de protectie trebuie sa fie imediat in apropierea suportului, luat de preferinta pe un interval de trading / 1h.

Intrarea SHORT este putin periculoasa dar totusi se poate initia la atingerea obiectivului avand drept Take Profit 33.90€

 Stopul de protectie imediat deasupra valorii de 36€.

AKZO NOBEL

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version