Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

Corio, o actiune interesanta si de viitor!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Incertitudinea pe pietele internationale face Analiza tehnica destul de dificila.

Totusi reusim sa scoatem in evidenta unele actiuni care pe viitor vor avea un raport castig/pierdere destul de mare.

Corio (CORA) se afla in aceasta situatie. Un range trading care s-a desenat incet incet si care devine destul de interesant.

32€ reprezinta un suport care trebuie sa tina cursul deoarece in caz contrar putem asista la o corectie destul de violenta in directia suportului situat la 22€ - 24€.

O intrare poate fi privilegiata la nivelul de 32€ cu un obiectiv destul de indraznet 35€ - 36.50€.

Stopul de protectie trebuie sa fie destul de strans imediat sub nivelul mai sus amintit de 32€.

 Stopul de protectie trebuie sa fie destul de strans imediat sub nivelul mai sus amintit de 32€.

DJI

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version