Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

Dow Jones: reactie violenta la anuntul Italiei

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dupa ce in ultima vreme Grecia s-a jucat puternic cu nervii investitorilor a venit si timpul Italiei sa-si spuna cuvantul. Criza se pare ca va continua pe pietele internationale ceea ce creaza o volatilitate puternica pe mai toti indicii bursieri.

Ziua de astazi a fost foarte agitata inca de la deschiderea pietelor Europene si acest curent se propaga puternic si in Statele Unite.

Volatilitatea ne ajuta in deciziile pe care le vom lua si pentru indicele vedeta Dow Jones.

Din punct de vedere al analizei tehnice / 1h indicele american este clar in tendinta pozitiva peste nivelul de 11890 de puncte iar din punct de vedere daily tendinta se mentine pozitiva peste 12000 de puncte.

Salvarea acestui nivel poate duce la o noua reactie pozitiva cu un prim obiectiv situat in jurul valorii de 12300 de puncte.

Echipa noastra isi pastreaza opinia pozitiva daca Dow Jones-ul reuseste sa ramana peste nivelul de 11890-11895 de puncte, nivel care daca nu este conservat poate declansa o consolidare in directia 11650-11700 de puncte.

DJI

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version