Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

Pauza continua si pentru ABC-ul Europei! (AEX, BEL20, CAC40)

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cresterea pietelor internationale de saptamana trecuta se continua cu o soldare a beneficiilor deja obtinute fara a pune in pericol tendinta crescatoare a indicilor bursieri.

Italia trebuia "sa-si spuna cuvantul" si acest lucru se vede prin take profiturile ce vor urma in aceasta dimineata.

Din punct de vedere tehnic tendinta ramane clar crescatoare pe toate unitatile de timp dar mare atentie totusi!

Indicele olandez se afla la mijlocul unui range intre 301-318 puncte. Depasirea pragului superior poate deschide calea spre un prim obiectiv situat la nivelul de 325-330 puncte.

Taierea pragului inferior va deschide calea spre o consolidare in directia 294 de puncte.

AEX

 

Indicele belgian a format un dublu top care se poate solda cu o luare de beneficii si o inchidere a gap-ului lasat deschis intre 2133-2183 de puncte.

BEL20

 

Indicele francez si-a format o prima rezistenta la 3400 de puncte, nivel care va fi greu de trecut in urmatoarele ore. 3320 de puncte vor fi testate poate inca de la deschidere. Daca acest nivel nu rezista putem asista la o consolidare in directia 3270-3220 de puncte.

CAC40

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version