Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

Dow Jones pauza obligatorie!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cresterea puternica de ieri a pietelor internationale isi spune cuvantul astazi printr-o consolidare orizontala datorata take profit-urilor dupa o asemenea crestere si nu in ultimul rand, consolidare datorata Italiei care este pusa astazi in prim plan.

Din punct de vedere tehnic tendinta ramane clar crescatoare pe toate unitatile de timp.

Peste 11939 de puncte putem spune ca in time frame de 1h tendinta crescatoare nu poate fi pusa in pericol.

12125 de puncte ramane primul obiectiv care poate fi luat drept un bun punct de intrare SHORT in directia 11939 care normal ar lasa calea deschisa la un nou pullback tehnic si o revenire rapida spre 13130-12400 de puncte.

DJI

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version