Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

DAX, suport sau rezistenta?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Indicele german si-a creat incet dar sigur un range intre o foarte puternica rezistenta si un suport pe termen lung.

Incercarile de iesire si taiere a rezistentei s-au soldat pana acum cu trei esecuri.

In Europa toti indicii sufera de pe urma anunturile privitoare la Grecia, in special cel francez si cel german deoarece, se stie ca Franta si Germania reprezinta motoarele Comunitatii Europene.

Range-ul format se gaseste intre 4980 - 5450 de puncte. O depasire a rezistentei poate fi imaginata in zilele urmatoare in directia 5700 de puncte unde multi investitori isi "vor pune" un semn de intrebare.

Pozitia LONG poate fi deschisa inca de la deschiderea burselor de astazi in directia 5390 - 5450. Stopul de protectie nu trebuie sa fie mai jos de 5120 de puncte.
Pozitia SHORT poate fi deschisa in cazul unui pullback puternic la un nivel de 5460, tranzactie care trebuie deschisa doar daca o inversare a tendintei isi face aparitia pe un timeframe inferior celui daily, 1h de exemplu.

DAX

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version