Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

Dexia, pana unde?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un an negru pentru Dexia care si-a vazut cursul divizat in doua. Daca la inceputul anului actiunea era cotata la 3.50€ astazi ea valoreaza doar 1.40€ si nu se stie pana unde se mai poate duce.

Un suport important a fost taiat in luna mai lasand calea deschisa spre urmatorul nivel la care putem astepta o testare si anume 1.14€

Pana atunci mai este insa ceva drum si swing trading-ul se poate realiza.

nivelul actual este unul interesant si putem viza un prim obiectiv de 1.53€ in scurt timp urmat de 1.65€. Stopul de protectie ar trebui sa se afle undeva sub 1.35€ dar nu mai mult! Atentie totusi la comportamentul indicelui belgian!

Pentru o tranzactie SHORT lucrurile sunt cam periculoase dar putem totusi incerca intrarea pe o astfel de pozitie la nivelul obiectivului mai sus amintit, 1.53€ cu un obiectiv destul de indraznet si anume suportul din 2009, 1.14€. Tranzactia este periculoasa! Atentie deci!

DEXIA

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version