Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

DAX pe un nivel important!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Indicele german se afla astazi inainte de deschidere pe un nivel important, nivel care reprezinta un suport 2010 care a fost "protejat" dupa luna de scadere la care am asistat.

Totusi prudenta trebuie luata in considerare.

O tranzactie poate fi deschisa pe indicele german, tranzactie destul de periculoasa dar nivelul la care se afla lasa de inteles ca investitorii care vor sa incerce o zi de speculatie vor fi prezenti.

Cum sa tranzactionam DAX30?

5350-5400 reprezinta un nivel care ar trebui speculat. Intrarea se face cu un StopLoss foarte strans. 5320 de puncte ar fi un bun nivel de SL iar obiectivul undeva situat intre 5650-5700 puncte.

Pozitia de SHORT poate fi deschisa doar la un pullback pe un nivel de 5630 de puncte cu obiectivul 5400 de puncte.

DAX30

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version