Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

DJI consolidare castiguri!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dupa ce a inchis pe maximul de o luna DJI se afla in faza de consolidare incercand totusi sa-si mentina directia crescatoare in care s-a inscris.

Peste nivelul de 11270 DJI se afla intr-un canal crescator pe care investitorii il vor "proteja" si vor incerca sa speculeze si aceasta crestere tehnica.

Cum sa tranzactionam DJI pe termen scurt?

Trecerea zonei de 11500 ar da de inteles ca un obiectiv de 11700 este foarte usor de realizat.

 In caz contrar daca nivelul de 11500 de puncte va rezista vom asista la o noua consolidare in directia 11270 miscare care nu ar periclita in nici un fel tendinta crescatoare in care s-a inscris DJI.

DJI 30.08.2011

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version