Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

Dow Jones, supra-solicitat. Consolidare obligatorie!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dupa scaderea puternica din ultimele saptamani, DJI a avut o reactie inversa violenta datorata cumpararii SHORT-urilor care au fost initiate la sfarsitul lunii iulie si datorita investitorilor care au profitat de cursurile foarte mici ale multor actiuni.

Deci o consolidare este de asteptat pentru indicele american, consolidare care poate va inversa tendinta pe termen scurt.

Cum sa tranzactionam DowJones pe termen scurt?

Situatia este putin complicata deoarece corectia ce va avea loc necesita 200 de puncte iar unii investitori vor intepreta aceasta corectie precum un nou impuls scazator. Prudenta deci!

Totusi 11200 de puncte reprezinta un obiectiv mult asteptat de investitori. O pozitie de LONG poate fi deschisa la acest nivel protejand totusi tranzactia, daca cursul inchide sub 11140 puncte.

Obiectivul ramane acelasi ca si pana acum, 11800 puncte.

DJI 16.08.2011

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version