Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

Peugeot, Renault, pe un suport vechi de 2 ani

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sectorul automobil a cunoscut in ultimele doua saptamani o corectie foarte severa. Multe actiuni si-au vazut cursul impartit la 2 si majoritatea se gasesc acum pe un suport de termen lung, suport 2009.

Peugeot si Renault se gasesc in aceasta situatie si merita sa le acordam atentia necesara.

Renault pozitiv peste 26.20€ cu prim obiectiv 33€
Sub 26.20€ corectia poate continua in directia  21.70€

RENAULT 16.08.2011

Renault

 

Peugeot pozitiv peste 19.30€ cu prim obiectiv 24.40€
Sub 19.30€ corectia poate continua in directia  15.16€

RENAULT 16.08.2011

Peugeot

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version