Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

EUR/USD o perioada dificila

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ei bine, EUR/USD afiseaza in aceasta perioada lumanari destul de lungi care ingreuneaza analizele tehnice si lasa incerta directia cursului pentru zilele ce vor urma.

Zilele trecute am anuntat cititorii si clientii nostri de un dublu top prezent pe interval de 1h.

Acest lucru s-a realizat si cursul a efectuat o corectie pana la un nivel de 1.4180 USD, nivel pe care il testam in prezent dupa un pullback de cateva ore.

Presiunea vanzatorilor este inca mare si situatia actuala este departe de a fi stabila.

Ca urmare:

Din punct de vedere grafic/1h ne aflam la baza unui canal descrescator dar acesta a fost deja depasit si cursul ezita spre ce directie sa o ia.

1.4139USD este un nivel la care multi cumparatori se vor prezenta incercand un obiectiv de 1.4256USD - 1.4265USD. SL va fi de aproximativ 30 pips.

EURUSD 1h 02.08.2011

 

Din punct de vedere daily lucrurile stau mult mai prost. Nici un suport nu este prezent pentru a mentine cursul.

1.4025USD sau chiar 1.3840USD reprezinta obiectivul celor care au initiat un SHORT la nivelul anuntat.

EURUSD 02.08.2011

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version