Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

Bumbacul la un nivel interesant!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dupa o corectie destul de importanta bumbacul a ajuns incet, incet la un nivel interesant unde cumparatorii incep sa apara in numar mare.

Dupa ce a oscilat in range-ul 140-160 USD scaderea s-a accelerat si s-a ajuns intr-o zona de 90 USD care a sustinut cursul pe un vechi suport 2010.

In concluzie:

Putem imagina ca la nivelul actual o schimbare a tenditei va avea loc in directia 120-140 USD

In cazul unui pullback rapid pe o unitate de timp inferioara (1h de exemplu) 95-100 USD reprezinta un punc foarte bun de intrare cu obiectivul mai sus amintit.

SL ar fi bine de pus undeva sun 90 USD.

Cotton 20.07.2011

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version