Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

Dow Jones, pauza s-a terminat?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Acum cateva zile anuntam o pauza inaintea maximului anual. Pullback-ul nu s-a realizat si DJI si-a continuat drumul spre 12876 puncte dar nu a reusit decat un maxim de 12759.

Piata internationala s-a intors datorita stirilor din zona Euro si agentiilor de cotatii ;)

"Trebuia" oricum sa apara astfel de stiri deoarece fondurile de investitii aveau profituri de luat in urma cresterilor din ultima perioada.

Din punct de vedere grafic DJI si-a creat un range intre 12660 - 12440 pe graficul 1h

Cei agresivi si care cred in continuarea scaderii pot intra intr-o pozitie SHORT la un contact cu 12575. SL undeva peste 12625 puncte. Obiectivul este situat in jurul valorii de 12315-12350 puncte iar al doilea mare obiectiv este situat la baza canalului crescator la 11960 de puncte. Inca nu am ajuns acolo dar ne putem imagina un astfel de Scenariu.

Pentru o tranzactie LONG este de preferat sa asteptam un pullback la un nivel de 12290 - 12210 puncte. SL sub 12200 puncte si obiectivul principal 12580 puncte.

DJI 14.07.2011

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version