Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

EUR/USD wait and see ...

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

EUR/USD se afla sub presiune constanta de cateva zile. Din punct de vedera grafic reactia pozitiva intarzie sa apara si fiecare suport e spulberat de fiecare data.

Totusi 1.4070 USD reprezinta un punct in care multi traderi "il asteapta", punct in care vom urmari cu atentie comportamentul EUR/USD pe o scara mai mica, 15min/1h.

{pub}

Conecteaza-te sau Inscrie-te GRATUIT daca vrei sa citesti restul articolului.

{/pub}

{reg}

 O eventuala continuare a acestei corectii poate continua spre 1.3970 - 1.3870 nivel care atrage ca un magnet cursul.

In concluzie cei agresivi pot incerca 1.4070 USD cu SL foarte strans si calculat pe 1h.

Cei cumpatati ar fi bine sa astepte un contact cu 1.3875-1.3880 USD pentru o intrare LONG cu obiectivul situat in jurul valorii de 1.4310USD

EURUSD 11.07.2011

{/reg}

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version