Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

Eroare
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 67

BMW merita incercat!

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Indicele german a cunoscut in ultima saptamana o crestere spectaculoasa, lasand in urma un gap destul de important.

In aceeasi situatie se afla si BMW care a avut o reactie pozitiva pe suportul aflat la 59€.

Titlul oscileaza in prezent intre 68.00€ / 70.00€ si o miscare de corectie in directia 65.50€ / 66€ se poate imagina.

Cei agresivi pot incerca o intrare SHORT spre acest obiectiv, intrarea in jurul valorii de 69.50€ - 70€ cu un stop de protectie undeva peste 70.20€. Ramane totusi de urmarit comportamentul actiunii pe o unitate de timp mai mica, 15min / 1h.

Toata aceasta miscare de corectie poate fi foarte rapida, tranzactia ramanand totusi riscanta tinand cont de directia actuala a pietelor internationale.

BMW 07.07.2011

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version