Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

Dow Jones, pauza inaintea maximului anual

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Dow Jones este clar in tendinta pozitiva deasupra nivelului de 12500 puncte.

Pe termen scurt continuarea cresterii pare limitata datorita cresterii destul de violente in ultima saptamana.

In aceasta ipoteza ne asteptam la o serie de take profituri inainte de atacarea maximului anual de 12876 puncte.

Pentru moment consideram ca o faza de consolidare va avea loc in scurt timp cu un prim obiectiv 12415-12370 puncte.

DJI 05.07.2011

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version