Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

Europa salvata?

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Se pare ca inca nu putem discuta despre asa ceva chiar daca indicii Europeni "vor sa creada" intr-o eventuala crestere.

din punct de vedere tehnic indicele CAC40 se afla in drum spre 3820-3845 unde initierea unei tranzactii de vanzare, SHORT, este cam periculoasa.

AEX25 se pregateste de un contact cu 330 de puncte

DAX 7180 drept tinta. Iar dupa ???

O miscare de corectie este asteptata astazi pe piata Europeana dar DJI, Grecia si statisticile vor da tonul pentru zilele urmatoare.

 

CAC40_28.06.2011

AEX25_28.06.2011

DAX_28.06.2011

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Mai multe din această categorie: « Euro STOXX 50 aproape de suport!

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version