Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

Infineon de supravegheat !

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Infineon a intrat in rezultatele robotilor nostrii care scaneaza pietele Europene, inca de vineri.

Din punct de vedere grafic ne aflam in apropierea unui canal descrescator care ar avea obiectivul undeva in jurul valorii de 7.70€ si a unui canal crescator, cu obiectivul fixat la 8.26€.

Investitorii agresivi pot incerca o intrare LONG la atingerea canalului crescator 7.28€ cu obiectivul mai sus indicat. Sub 7.12€ consideram ca tendinta negativa revine.

Cei cumpatati (in acelasi timp si Scenariul nostru preferat) ar putea initia o intrare LONG in jurul valorii de 7.01€ cu un SL sub 6.80€

 

INFINEON_26.06.2011

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version