Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

AirFrance-KLM ready for landing?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Supravandut dar totusi neinteresant pentru moment!

Titlul AirFrance-KLM se afla in continua scadere de la inceputul anului. Vulcanii, accidentele ... toate reprezinta doar lucruri negative pentru AF si "cantaresc" destul de mult in pretul actiunii.

Dar totusi ... ne apropiem de un prag psihologic de 10€, zona in care in 2010 AF a consolidat timp de cateva luni.

Un punct interesant de intrare este baza canalului descrescator 9.25€ - 9.30€ cu prim obiectiv nivelul de 10€ urmat de cel de 10.60€. Stopul trebuie sa fie unul foarte strans, 9.00€ trebuie sa fie tinta maxima a celor ce mai cred inca in scadere.

 AF_23.06.2011

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version