Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

STMicroelectronics un suport drept argument!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Inca de la inceputul lunii mai, asistam la o scadere a titlului STMicroelectronics, scadere accentuata de productivitatea si de avertismentul dat de Nokia cu privire la viitorul apropiat.

Nu in ultimul rand situatia internationala a jucat si ea un rol important in aceasta corectie.

STMicroelectronics se gaseste astfel la un nivel psihologic important 6.50€ / 6.70€, nivel la care multi temerari vor incerca sa speculeze un eventual pullback tehnic.

Cei agresivi pot intra in jurul valorii de 6.70€ / 6.80€ avand drept prim obiectiv 7.30€ urmat de 8.10€. Stopul de protectie undeva in jurul valorii 6.40€

Cei cumpatati asteapta o eventuala intoarcere 6.50€ de unde pot incerca o tranzactie LONG cu aceleasi obiective.

STMICROELECTRONICS_21.06.2011

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version