Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

DAIMLER (DAX30) suficient sau nu?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Daimler a urmat corectia indicilor bursieri si in special cea a DAX30 si a ajuns la un punct interesant, care in acelasi timp corespunde si cu pietele internationale.

Cei agresivi profita de un pullback in jurul valorii de 47€ cu un prim obiectiv 48.63€ si un al doilea situat la nivelul 49.60€ / 51.80€. In caz de inchidere sub 46€ se considera ca o continuare a corectiei.

SHOT-ul poate fi initiat in intervalul 48.80€ - 49.20€ cu 47.40€ drept obiectiv. SL undeva in jurul valorii 49.70€

 

 DAIMLER_21.06.2011

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Mai multe din această categorie: « Deutsche BANK tendinta se joaca aici

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version