Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

ArcelorMittal- pe suportul 2009-2010

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 Supravandut cu toti indicatorii la minim, suport 2009-2010 si o piata internationala in care se asteapta un pullback tehnic ... Toate elementele sunt reunite atat in daily cat si in weekly si ne lasa sa credem ca o eventuala intoarcere a tendintei va avea loc pentru ArcelorMittal.

Cei agresivi pot incerca o intrare LONG in jurul valorii de 22€ cu un obiectiv de 23.43€ - 25.20€. Stopul de protectie va fi situat undeva in jurul suportului weekly, adica in jurul valorii de 21.50€

 

ARCELORMITTAL_17.06.2011

 

ARCELORMITTAL_weekly_17.06.2011

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version