Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

Dow Jones la rascruce de drumuri - indecizia continua

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Analiza grafica ne arata in continuare ca o eventuala reactie pozitiva dupa o lunga perioada de scadere e cam greu de realizat deoarece nici un suport important nu este prezent in apropierea valorii de 11900.

In concluzie, echipa noastra emite in continuare un aviz neutru in asteptarea atingerii suportului de 11556 care reprezinta minimul anual si in acelasi timp un suport psihologic.

In daily 11556-11700 reprezinta o zona interesanta pentru a imagina o reactie pe acest nivel. Stopul de protectie trebuie sa fie in jurul nivelului de 11450 cu obiectivul principal undeva in jurul valorii de 12000-12200

 

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Mai multe din această categorie: « DJI iesire din range?

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version