Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

Dow Jones la rascruce de drumuri

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Analiza grafica ne arata ca indicele american "se gaseste" intr-o situatie destul de delicata.

Asta o spunem deoarece in Analiza zilnica ne aflam la baza unui canal crescator iar in Analiza saptamanala directia e clar descrescatoare. Dar ... totusi se poate face ceva si se poate astepta o reactie pozitiva.

In daily 12000 reprezinta o zona de congestie foarte interesanta pentru a imagina o reactie pe acest nivel. Stopul de protectie trebuie sa fie foarte apropiat in caz de inchidere sub canalul crescator. Obiectivul undeva in jurul 12200-12300

 

 

In weekly e de preferat sa asteptam un contact bollinger-ul inferior sau cu suportul de 11700-11500. Stopul de protectie in jur de 11500 si obiectiv 12300-12200

 

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version