Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

Total un timing excelent

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un foarte bun timing pentru Total!

Delasata de ceva timp, actiunea Total revine pe "buzele" investitorilor.

Echipa noastra estimeaza ca un pullback poate avea loc pe nivelul de 37.50€-38€ cu un prim obiectiv de 39.50€ iar cel de-al doilea mare oviectiv este 40.30€

Stopul de protectie poate fi situat undeva in jurul valorii de 37.10€

Acest obiectiv se poate atinge doar in prezenta volumelor si a unui pullback tehnic al pietelor internationale.

TOTAL_08.06.2011

 

Aici puteti vedea un exemplu de produs financiar TURBO disponibil cu codul Bmarkets 1070K.

 

 

TOTAL_33.5TCIOPENK_06.06.2011

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version