Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

Carrefour pentru o viata mai buna

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Doar lucruri pozitive despre Carrefour. What else?

Un suport puternic care mentine pretul actiunii inca din martie.

Un risc minim in jurul valorii de 29.80€-30€. Tot ce lipseste este interesul investitorilor, volumele care inca nu sunt prezente si poate un anunt important sau un contract semnat.

Traderii agresivi pot viza 33€ cu o intrare la nivelul actual. Al doilea obiectiv ar fi in jurul valorii de 35.50€. SL ar trebui sa fie la un nivel de 29€.

Cei cumpatati si care nu cred in acest suport pot astepta un retur pe nivelul de 29€ cu un SL la 28.50€

Raspunsul definitiv il vom avea si functie de pietele internationale.

In concluzie, un risc minim pentru Carrefour si ... "Carrefour pentru o viata mai buna"!

 

CARREFOUR_06.06.2011

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version