Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

AUD/JPY

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

AUDJPY ... un pullback tehnic de asteptat?

Tot ce se poate de sigur! Ne aflam intr-un canal crescator, care desi a suportat un exces scazator cu o iesire rapida, a fost reintegrat in scurt timp si AUDJPY si-a continuat cresterea.

Pentru cei ce vor sa intre intr-o pozitie de LONG e de preferat sa astepte un nou contact in jurul valorii de 84.85-85.15 cu un SL in caz de inchidere sub 84.50.

Pentru cei ce prefera pozitiile SHORT lucrurile nu stau prea bine. Ne aflam intr-o zona destul de complicata si orice pozitie SHORT ar avea un take profit destul de scurt. Dar ... 87.25-87.70 reprezinta totusi un bun punct de intrare pe vanzare cu un prim obiectiv in jurul valorii de 86.50

AUDJPY_05.06.2011

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version