Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

BBVA greu, greu dar ...

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

... sigur dupa o perioada destul de grea pentru bancile Europene oportunitati de investitii exista.

Pe un fundal de scadere, BBVA a mai efectuat o rotatie in canalul descrescator si se afla la un nivel destul de interesant pentru a specula o crestere pe o perioada scurta.

Pentru noi, 7.78€ reprezinta un bun suport de intrare pe o pozitie LONG cu un prim obiectiv 8.17€-8.20€

BBVA_30.05.2011

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Mai multe din această categorie: « Telefonica SA un range interesant!

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version