Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

Sa ne interesam de GLE?

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Criza in Europa continua si Societe Generale a avut parte de cateva corectii destul de puternice. Sectorul bancar incepe insa sa devina atractiv dpdv al speculatiei pe scurt termen.

Analiza grafica pentru GLE ne face sa credem ca un "salt" tehnic poate avea loc in urmatoarele zile.

  1. Pentru cei agresivi o inchidere in daily peste 42.40€ poate fi un bun punct de intrare si deschide calea spre 43.51€ / 45.44€

  2. Pentru cei mai cumpatati ar fi de preferat sa astepte un retur spre 41.10€ care ar fi un bun punct de intrare LONG.

Primul Scenariu este cel preferat de catre echipa noastra.

 

O zi placuta in continuare.

SG_18.05.2011

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Mai multe din această categorie: « EADS Total un timing excelent »

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version