Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

Carrefour: modificare Stop Loss de preferat

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Dupa cum am anuntat saptamana trecuta, Carrefour se gaseste intr-o zona foarte interesanta pentru cei ce speculeaza variatiile pietelor financiare.

Traderii care au urmarit sfatul nostru si au intrat pe aceasta actiune inca de luni pot observa ca titlul isi continua incet dar sigur cresterea.


Asteptarea va fi poate rasplatita cu un obiectiv de ~9%/actiune.

Stopul de protectie poate fi deja modificat la 30.70Euro. In caz de corectie iesirea va fi fara pierderi.

 

CARREFOUR_11.05.2011

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version