Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

Eroare
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 81

STMicroelectronics (STM) cu si fara TURBO

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Daca ati urmarit evolutia STM in ultima perioada ati remarcat poate ca are un potential mare de castig cu un raport castig/pierdere foarte mic.

Acum haideti sa ne interesam putin si la comportamentul STM folosind un instrument financiar de tip TURBO.

Am ales ca exemplu STMICROELECTRONICS : Turbo Call STM J264Z de la Commerzbank

 

Graficele de mai jos compara aceeasi actiune cu si fara turbo.

Va las sa vedeti diferenta si nu in ultimul rand sa calculati se castigul.

Pentru o miscare similara in care noi am avut un castig de 2% cu un turbo se ajungea la 20%. Este interesant acest tip de produs financiar dar nu trebuie uitat ca si pierderile pot fi la fel de mari.

O zi placuta in continuare

STMIC_7.15TL_OPENZ

 

STMICROELECTRONICS.png

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version