Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

CAC40 intr-un range interesant

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Un range foarte interesant pentru indicele parizian care evolueaza de cateva zile intre 3980 / 4067.

Tendinta scazatoare insa predomina. Doar iesirea peste 4067 ar readuce bursa franceza intr-un trend crescator.

Pullback-ul de astazi poate fi considerat ca unul tehnic, un take profit necesar dupa perioada de SHORT prin care am trecut. Exact ca si ieri, in capul listei regasim bancile care se pare ca sufera la fiecare anunt negativ despre datoriile unor tari din Comunitatea Europeana.

In concluzie:

  • crescator peste 4067 (cu o perioada de consolidare si un StopLoss destul de indepartat 3994)
  • consolidare orizontala in range-ul 3990-4060
  • scazator sub 3990 cu obiectiv de scadere 3910 / 3882

CAC40_10.05.2011

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version