Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

DAX spre 7000 de puncte?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pietele Europene s-au orientat astazi la crestere dupa ziua de ieri si dupa inchiderea indicelui vedeta, Dow Jones.

Dow Jones a terminat ieri la +0.96% lasand astfel calea deschisa spre o noua crestere si un nivel poate egal cu 13057 de puncte.

Dax-ul, la randul lui a incercat si incearca in continuare sa ajunga la nivelul de 7000 de puncte.

O Analiza rapida lasa de crezut ca o perioada de consolidare este necesara inaintea atacului acestui nivel dar 6830 de puncte reprezinta o rezistenta care ar trebui trecuta pentru a imagina o noua accelerare spre 6800-7000 de puncte.

Daca ziua de astazi se inchide peste acest nivel si daca volumele vor fi si ele prezente atunci putem considera ca nivelul de 7000 de puncte este foarte usor de atins.

Cei cumpatati pot astepta un eventual pullback 6660-6750 de puncte pentru a initia o pozitie LONG cu obiectivul mai sus amintit.

Stopul de protectie trebuie pus in acest caz foarte apropiat de nivelul de intrare, 6650 ar fi valoarea preferata de catre echipa noastra.

Un alt Scenariu ar fi vanzarea DAX-ului la atingerea rezistentei de 7000 de puncte, sau in apropiere, cu un prim obiectiv suportul aflat la 6650 de puncte. Stop Loss-ul situat la un nivel de 7070 de puncte.

DAX

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Mai multe din această categorie: DAX, suport sau rezistenta? »

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version