Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

Dow Jones deschidere in crestere +0.2% la deschidere!

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Dow Jones a reusit ieri sa inchida in "teritoriu" pozitiv cu toate ca investitorii se temeau de rezultatul negocierilor cu privire la Grecia.

Bursele Europene au avut astazi o sedinta cu volatilitate marita asteptand pre-deschiderea indicelui american si a cifrelor somajului din USA.

Din punct de vedere tehnic DJI a inchis ieri peste maximul anului 2011 lasand calea deschisa spre nivelul psihologic de 13000 - 13050 de puncte. Al doilea obiectiv corespunde tot anului 2008 si anume 13140 de puncte.

Nervozitatea se simte pe toate bursele internationale, mai toti indicii se afla in situatie de supra-cumparare din punct de vedere tehnic.

Analiza tehnica / zi ne da un prim obiectiv de 13050 de puncte in cazul continuarii cresterii.

Peste nivelul de 12780 de puncte DJI ramane clar in tendinta crescatoare pe toate unitatile de timp.

DJI

In Analiza saptamanala Dow Jones-ul se afla intr-un canal puternic crescator care are un obiectiv principal nivelul de 14000 de puncte.

Pana acolo calea e lunga iar o perioada de consolidare la nivelul 12000-12200 de puncte este de asteptat.

DJI

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version