Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

Dow Jones la un nivel 2008! Si acum?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dow Jones nu si-a pierdut numele de vedeta.

Indicele american a terminat saptamana in puternica crestere ajutat fiind de cifrele macroeconomice. nivelul la care DJI a inchis a fost unul record pentru aceasta perioada, atingand maximul 2011 si inchizand la o valoare din 2008.

Analiza tehnica pe termen lung arata ca ne aflam intr-o tendinta clar crescatoare. Peste nivelul de 12780 tendinta ramane confirmata.

Range-ul format este situat intre 12780 si 12875 de puncte.

Taierea acestui nivel lasa calea deschisa spre o noua crestere situata undeva in jurul valorii de 12960 de puncte urmat de 13035 de puncte.

O spargere a suportului pe termen scurt la 12780 de puncte, deschide drumul spre o consolidare de termen scurt spre 12600-12560 de puncte.

Consolidare trebuie totusi facuta inaitea "atacului" nivelului de 13000 de puncte.

DJI

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version