Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

Dow Jones - tendinta crescatoare in pericol!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Indicele vedeta Dow Jones se afla intr-o situatie de posibila inversare de tendinta. Inca de doua, trei sedinte s-a simtit cum toate pietele internationale basculeaza in teritoriu negativ dar totusi nu putem striga "Victorie"!

nivelul actual la care se afla indicele american este situat undeva in jurul maximului anual 2011. Depasirea nivelului actual 12810 - 12870 de puncte ar deschide calea spre o noua etapa de crestere.

13130 de puncte ar fi primul obiectiv pe termen mediu, dar pana la acel nivel avem multe de realizat.

Spargerea suportului pe termen scurt, aflat la 12665 de puncte, lasa calea deschisa spre 12565 - 12460 de puncte care reprezinta un nivel la care ne putem astepta in urmatoarele zile.

Trecerea rezistentei "desenate" zilele trecute ar da drumul spre o noua perioada de crestere si ne-am indrepta spre nivelul anilor 2008. Echipa noastra prefera Scenariul de consolidare urmat, probabil de o retestare a nivelului actual.

DJI

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version