Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

Dow Jones: la echilibru. Incertitudine pe pietele internationale!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Piata americana a salutat cu +2.19% vineri reformele adoptate in senatul Italiei.

Incertitudinea predomina totusi pe pietele internationale deoarece Grecia se pare ca va avea mult de suferit si inca nu stim daca toate reformele vor fi cu adevarat aplicate.

Dow Jones se gaseste inca in tendinta crescatoare dar atentia mare!

Din punct de vedere al analizei tehnice / 1h indicele american este inca in tendinta crescatoare deasupra nivelului de 11980 de puncte.

Spargerea acestui nivel lasa calea deschisa spre 12170 de puncte iar cel de-al doilea obiectiv se situeaza undeva la 12300 de puncte.

 In schimb, taierea nivelului de 11980 de puncte lasa calea deschisa spre o consolidare rapida spre 11700 puncte. nivelul amintit poate fi testat astazi inca de la deschidere iar lipsa publicatiilor macroeconomice lasa Analiza tehnica a DowJones-ului greu de realizat.

Pe piata americana preferam sa nu luam nici o decizie pentru moment! Asteptam o depasire a rezistentei mai sus amintite sau o spargere a suportului de 11980 de puncte.

DJI

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version