Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

Dow Jones "se joaca" cu Europa!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

De cateva sedinte Dow Jones se joaca cu nervii investitorilor si traderilor Europeni.

Un puternic suport a fost taiat acum doua zile ajungandu-se iara la nivelul august 2010 - august 2011.

Ieri lucrurile au stat si mai rau. Acelasi suport a fost taiat inca de la deschidere dar lucrurile au fost inversate de un "simplu" discurs.

Dow Jones se lupta cu acest suport de 10725 de puncte pe care nu a vrut sa-l "abandoneze". Ieri la inchidere DJI afisa +1.44% salvand astfel nivelul mai sus amintit.

Tendinta ramane clar negativa dar un pullback tehnic spre 10900 de puncte nu trebuie neglijat.

SHORT-ul nu se poate initia decat in acest caz cu un SL foarte indepartat spre 11100 de puncte. TP ar putea fi undeva intre 10400 si baza canalului descrescator in care DJI s-a inscris de cateva luni, nivel situat la 10200 de puncte.

O tranzactie LONG poate fi incercata la o noua retestare a nivelului de 10725 de puncte. Obiectivul undeva intre 10900-11100 de puncte.

Echipa noastra ramane in contiuare in favoarea pozitiilor SHORT.

DJI

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version