Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

Dow Jones si cele patru vrajitoare!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Nici o schimbare majora nu apare pentru Dow Jones in acest sfarsit de saptamana.

Chiar daca astazi este ziua celor patru vrajitoare (zi in care se schimba toate contractele futures) tendinta DJI este clar crescatoare.

Un range totusi si-a facut aparitia intre 11305 - 11480 de puncte.

Daca nivelul superior va fi depasit obiectivul major ramane 11700 de puncte.

In caz contrar, daca nivelul de 11305 nu va rezista vom asista la o sedinta de consolidare in directia 11150 de puncte.

Dow Jones

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version