Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

DAX30 aproape de un suport important!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Noua corectie puternica si pentru indicele german.

Un tracker este disponibil si pentru bursa germana, deci nu va ramane altceva de facut decat sa incercati o tranzactie folosind acest tracker.

Dar cum?

Cei agresivi vor intra LONG la un nivel de 5440-5330 puncte cu un stop de protectie sub 5300 de puncte.

Un SHORT rapid dar foarte periculos se poate initia in jurul valorii de 5800 puncte, asta doar in cazul unui pullback pe suportul mai sus amintit. Stopul de protectie foarte strans si obiectivul ar fi 5500 de puncte.

DAX30 19.08.2011

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Mai multe din această categorie: « DAX pe un nivel important!

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version