Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

DJI dupa vestile "bune"

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un weekend destul de incarcat care lasa in urma o situatie incerta si starea de neincredere se simte pe pietele internationale.

Din punct de vedere grafic indicele a format o figura de M perfecta care ar avea drept obiectiv 11930 puncte.

Atentie totusi la canalul crescator care si-a facut aparitia odata cu precedentul LOW din 15-23 iunie.

12050 puncte poate reprezenta un punct interesant de intrare cu un SL strans, in cazul unei inchideri sub limita inferioara a canalului.

Cei cumpatati pot astepta o cadere posibila la nivelul obiectivului anuntat mai sus, 11930 puncte.

Analizand situatia pietelor internationale Echipa noastra privilegiaza cel de-al doilea Scenariu.

DJI 01.08.2011

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version