Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

CAC40 aproape de un suport important

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

CAC40 a deschis in aceasta dimineata aproape de un suport important, un canal crescator a carui baza a fost atinsa inca de la primele tranzactii (3775).

In acelasi timp remarcam apropierea de un al doilea suport major care este in jurul valorii de 3696 si care reprezinta punctul anual cel mai jos.

In concluzie, o reactie pozitiva poate avea loc la atingerea canalului crescator dar pietele internationale sunt prost plasate din cauza Greciei si a EUR/USD.

Cei agresivi pot incerca o intrare LONG in jurul valorii de 3775 cu un obiectiv 3823.

Cei mai cumpatati asteapta un contact cu cel de-al doilea suport major, 3696 si pot intra in piata cu un obiectiv 3800-3862.

CAC40_16.06.2011

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version