Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

Dow Jones ... dupa PIB si Somaj (Range 12310/12430)

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Dow Jones s-a deschis putin sub echilibru. Cifrele PIB-ului US si cifrele Somajului au fost ma proaste decat se astepta.

Din punct de vedere tehnic DJI se afla intr-u range 12310 / 12430 si doar o iesire din acest canal orizontal ne va da comportamentul viitor al pietei americane.

- Deasupra nivelului de 12430 si o inchidere peste acest nivel pe interval de o ora ne putem astepta la un pullback tehnic rapid spre 12500 de puncte.

- In schimb o spargere a suportului 12310 puncte lasa calea deschisa spre o nous accelerare scazatoare cu 12235-12170 puncte drept tinta.

Pana la parasirea acestui range, echipa noastra emite un aviz neutru.

DJI_26.05.2011

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version