Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

IBEX ! Si acum?

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Indicele spaniol IBEX35 se afla pe un suport destul de interesant unde putem astepta o reactie pozitiva destul de violenta.

Suport 10077 obiectiv 10250-10290 ... cam asa se poate interpreta graficul daily.

 

IBEX_23.05.2011

 

 

In weekly lucrurile sunt mai indecise. Daca suportul 10099-10077 nu rezista putem asista la o corectie in directia 9800.

IBEX_23.05.2011_weekly

 

Primul Scenariu este cel mai probabil pentru noi. Totul depinde si de evenimentele viitoare.

 

O zi placuta in continuare

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version