Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

DJI iesire din range?

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

DJI se gaseste in faza de consolidare orizontala de cateva zile in range-ul 12500/12700.

Limita inferioara ar trebui sa fie testata in putin timp si daca aceasta limita nu rezista presiunii vanzatorilor vom asista la o consolidare mai puternica spre 12430 - 12365.

Aceasta zona de sustinere ar trebui sa declanseze o reactie pozitiva deoarece corespunde intr-o anumita masura si cu unele limite inferioare in Europa.

  • Cei ce vor sa intre LONG ii sfatuim sa astepte pana la un nivel situat intre 12430 - 12365
  • Cei ce vor sa intre SHORT ii sfatuim sa astepte un pullback tehnic in jurul valorii de 12630-12650

Va dorim o zi buna in continuare

DJI_13.05.2011

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version