Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

Dow Jones Industrial Average DJI

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Perioada Scurt Termen
Suport 12108 / 12184
Rezistenta 13028 / 13058


In daily suntem inca bullish dar o consolidare spre 12442 e de asteptat

- pentru cei ce vor sa intre SHORT un punct bun de intrare e 13020/13058
- pentru cei ce vor sa intre LONG un bun punct de intrare e 12618/12442

DJIdaily.png
 
 

in weekly lucrurile stau foarte bine din martie 2009, chiar nespus de bine deoarece toata aceasta crestere nu se bazeaza pe o economie foarte solida.

- pentru cei ce vor sa intre SHORT un punct bun de intrare e 13058
- pentru cei ce vor sa intre LONG un bun punct de intrare e 12385

DJIweekly.png

 

o seara placuta

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version