Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

EUR 1.3550 USD si dupa ...

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Moneda unica se gaseste inscrisa intr-un canal descrescator pe care a reusit sa-l reintegreze dupa o scurta testare a nivelului de 1.26 USD.

Un prim obiectiv pe termen scurt il constituie rezistenta aflata la 1.3550 USD, rezistenta data pe de o parte de borna superioara a canalului descrescator iar pe de alta parte de maximul atins in decembrie 2011.

Ce drum va urma? SHORT sau LONG ... greu de anticipat. Pe termen mediu o consolidare este probabila in directia 1.3180 USD urmata poate de o noua testare a maximului actual.

In consecinta o pozitie SHORT poate fi initiata la atingerea acestei rezistente de 1.3550 USD cu un stop foarte apropiat. Un exemplu este inchiderea pozitiei in cazul inchiderii unei lumanari complete, pe intervalul 1h, peste acest nivel.

Obiectivul acestei tranzactii ramane GAP-ul lasat deschis saptamana trecuta.

O pozitie LONG se poate initia la o eventuala corectie spre nivelul 1.3180 USD - 1.3210 USD cu un prim obiectiv situat la 1.3550 USD.

EURUSD 29.02.2012

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Mai multe din această categorie: EUR/USD incotro? »

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version