Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

EUR/USD continua rotatia in canal?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

EUR/USD oscileaza de ceva timp intr-un canal descrescator si nu numai !

O eventuala iesire din acest canal descrescator poate fi de asteptat dar nu inainte de un pullback pentru consolidare.

O reactie pozitiva poate avea loc la un eventual contact cu suportul la 1.4350, obiectivul fiind strapungerea canalului descrescator in directia 1.4721. SL foarte strans undeva sub 1.4325 (in cazul unei lumanari inchise sub 1.4325 / 1h)

In cazul unei reactii slabe ne putem astepta la o consolidare pe baza canalului crescator la un nivel de 1.4130. Obiectivul mai sus amintit ramane valabil iar SL undeva sub 1.4095

 EURUSD 30.06.2011

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Mai multe din această categorie: « EUR/USD wait and see ...

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version