Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

CAD/JPY sfarsitul perioadei scazatoare?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cam toate elementele sunt reunite sa putem afirma "sfarsitul scaderii" pentru CAD/JPY.

Baza canalului crescator este atinsa care se intersecteaza cu suportul la 81.45 si foarte aproape de canalul Bollinger inferior.

Cum putem interpreta acest lucru?

Un nou test al canalului la nivelul de 81.50 urmat poate de un excess spre 80.90 este foarte probabil. Ar fi un interval bun de intrare intr-o tranzactie LONG in directia 82.24 -82.50 si de ce nu spre partea superioara a canalului scazator ~84. Stopul de protectie ar fi de preferat sa fie foarte strans, o inchidere sub 80.80 reprezinta un punct de iesire din tranzactie. Atunci putem afirma ca o corectie spre 77.20 va avea loc.

O tranzactie SHORT ar fi de preferat pe un nivel de 82.50 cu un prim obiectiv de 81.40 - 80.90. In acest caz stopul de protectie e situat in jurul valorii de 83.50

 

CADJPY_16.06.2011

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version